Dinercafé Plezant

Modern, Nederlands | €€
9,0 (79 reviews)
99% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 79 mensen zeggen over Dinercafé Plezant

9.0 Gebaseerd op 79 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fijn restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! 4-gangen verrassingsdiner met wijnarrangement. Goede bediening met uitleg over de gerechten en de wijnen. Zeker een bezoek waard. Wij komen in ieder geval nog een keer terug👌

Jolande van der Meulen op 27 mei 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk! Af en toe verassende smaakcombinaties. De wijnen paste ook goed bij de gerechten. We komen zeker nog een keer terug.

Iris op 27 mei 2024
Geverifiëerd

"Lekker gegeten"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Gezellig restaurantje op een leuke, rustige plek in de wijk. Het eten was goed.

Roos op 17 mei 2024
Geverifiëerd

"Kortingsbon"
6.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 4

We hadden een 6 gangen menu, het 5e was een kaasplankje wat we beide niet wilde. Ter compensatie kregen we de frietjes en koffie . Goede service

Yvonne Hylkema op 12 mei 2024
Geverifiëerd

"Zeer goed"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Hoge kwaliteit eten/drinken en geweldige bediening.

Mandy Stots op 09 mei 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Groningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Dinercafé Plezant

Keuken: Modern, Nederlands

Gevestigd aan het groene Diephuisplein in de Professorenbuurt, vind je het gezellige restaurant Dinercafé Plezant in Groningen. Hier kun je terecht precies zoals je bent: van lekker een hapje eten in je comfortable outfit, tot een speciale gelegenheid in je feestelijke outfit. Zeker weten dat je je hier thuis zult voelen!

In een huiselijke omgeving met veel natuurlijke elementen kun je genieten van gerechten met verse- en seizoensgebonden producten. De creaties die op jouw bord verschijnen zijn gebaseerd op de internationale keuken.

Oftewel, een bezoekje aan het restaurant staat gelijk aan het gevoel van thuiskomen, de gemoedelijkheid en de warmte. Dinercafé Plezant: jouw thuis, buitenshuis!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Groningen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

De Gall&Gall Dinerbon is alleen geldig bij minimaal een 3-gangen diner vanaf 2 personen. De Gall&Gall Dinerbon is niet geldig op feestdagen. Niet in combinatie met andere acties of kortingen. De Gall&Gall Dinerbon is geldig t/m 31 maart 2024. De Gall&Gall Dinerbon is alleen geldig met een reservering via https://www.gallengalldinerbon.nl/.

Op https://www.gallengalldinerbon.nl/ kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. De Gall&Gall Dinerbon is alleen geldig met een reservering via https://www.gallengalldinerbon.nl/. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Blokker of Restaurant Dinercheque, ga dan naar de website die je op jouw voucher kunt vinden.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden