Kozee
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | € | MenuSubliem 4-gangen Chef's menu € 54,- € 34,-
Kozee
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | € | MenuSubliem 4-gangen Chef's menu € 54,- € 34,-
Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Menu
Subliem 4-gangen Chef's menu
€ 54,-
€ 34,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gall en Gall Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 34,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 54,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 177 mensen zeggen over Kozee
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super leuk restaurant! Top bediening en heerlijk eten. Vooral kaas plateau enorm lekker!
Genoten van de smaakvolle gerechtjes die we hebben gegeten. Verbaasd was de E 5.60 die we moesten betalen voor 2 kleine broodbolletjes. Gezellige jongeman die onze gerechtjes kwam brengen.
5x geweest en het is altijd een feestje op je bord.
De gerechtjes zagen er prachtig uit, en smaakten heerlijk! We kregen nog extra tussengerechtjes ook!
De kwaliteit en smaak van het eten zijn super! sfeer en bediening zijn uitstekend!
Plattegrond Alle restaurants in Purmerend e.o.
Over Kozee
Keuken: Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten
Aan de Koemarkt in Purmerend heten chef Phil Eikes en gastvrouw Marjolein de Reus je van harte welkom bij Kozee! Het intieme restaurant heeft een knusse setting waar je bij binnenkomen al direct thuis voelt. Dagelijks worden de gerechten bereid met gebruik van seizoensgebonden producten en worden er heerlijke wijnen geserveerd. Gastvrouw Marjolein verwent de gasten met al hun wensen en adviseert uitgekiende wijnen aan de gasten. Met een jong en enthousiast team wordt je door hen met passie op je wenken bediend! In 2023 mocht Kozee daarom ook haar eerste koksmuts ontvangen met 13 Gault&Millau punten!