Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
3-gangen Chef's diner
€ 39,50
€ 19,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gall en Gall Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 19,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 39,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 172 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten en fijn dat dat vegan kan in 3 gangen, ook werd er goed rekening gehouden met mijn extra dieetwens (glutenvrij). Top! Er werken lieve en betrokken mensen en het is een mooi sociaal bedrijf. Ik vind het menu wel vrij prijzig (39,95) voor wat je krijgt. Maar goed tegenwoordig is alles duur....
Heerlijk gegeten en een gezellige sfeer
Als je heerlijk verrassend vegetarisch wilt dineren dan moet je naar Waanzinnig in Tilburg. Ook voor carnivoren is het een aanrader.
Erg lekker gegeten, personeel vriendelijke en attent
Jaa dit was ook echt waanzinnig! Fijne kaart voor een stel wat echt wel wat dieetwensen heeft. Echt top!
Het eten zag er goed uit, was lekker, en de bediening was een leuke vrolijke man met humor.
Plattegrond Alle restaurants in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.