Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Grandioos 6-gangen diner € 62,50 € 42,50
Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Grandioos 6-gangen diner € 62,50 € 42,50
Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Grandioos 6-gangen diner
€ 62,50
€ 42,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gall en Gall Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 42,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 62,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 32 mensen zeggen over Gastrobar BijRozendaal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was lekker en een unieke combinatie van smaken. De verschillense gerechten van het 6-gangen menu sloten mooi op elkaar aan.
Leuke locatie en heerlijk eten. Goede service en aardige bediening.
Voortreffelijk
Bedankt voor de mooie review, fijn dat u heeft genoten. Heel graag tot een volgende keer.
Genoten van een heerlijk 6 gangen diner. Ook heel fijn dat er rekening werd gehouden met het feit dan een van ons geen vis of zeevruchten lust. Mooie locatie met veel sfeer! Werd veel aandacht aan de service besteed.
Bedankt voor de mooie review, graag tot een volgende keer.
Aardig en attent personeel. Het 3-gangen menu was verrassend en erg smaakvol. Locatie is gedeeltelijk in een oud fabriekspand en sfeervol ingericht.
Al met al een aangename verrassing en zeer aan te raden.
Plattegrond Alle restaurants in Enschede e.o.
Over Gastrobar BijRozendaal
Keuken: Frans, Nederlands
BijRozendaal Eten & Drinken is gevestigd in cultuurcluster Het Rozendaal, waarbij de overgebleven delen van de oude, in verval geraakte textielfabriek zijn opgenomen in de eigentijdse architectuur. Iedere vrijdag struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.
Bedankt voor de mooie review, graag tot ziens!