Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Menu
3-Gangen diner
€ 41,-
€ 23,70
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gall en Gall Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 23,70 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 41,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 74 mensen zeggen over Fleurian
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gezellig, klein restaurantje. Prima sfeertje.
Zeer vriendelijke en attente bediening.
Wij hadden het restaurantweekmenu en dat was goed. Geen gedoe, maar gewoon lekker.
Inrichting beetje ouderwets, maar past dan eigenlijk ook wel weer in zo'n dorpje. Leuke avond gehad.
De menu kaart was klein voor deze aanbieding, maar we hebben een keuze kunnen maken, in het hoofdgerecht van een van ons zat pasta, dat lust hij niet, de smaak was goed maar hij heeft zijn bord niet leegeten.
Schandalig. Eten op de bon.
Niet te eten. Kots ziet er nog smakelijker uit dan de pasta bij de visschotel. Bleek de Zelfde brij als de vissoep.
Ook nog eens belachelijk duur. Inrichting in de jaren 90 al verouderd.
Jammer dat er voor deze actie je ineens een ander kaart kreeg. En..
Vis stoofpotje was meer als ragout. Veder was eten heerlijk!
Heerlijk gegeten, geen liflafjes maar gewoon goed gegeten, echt de moeite om een keer te gaan
Plattegrond Alle restaurants in Huijbergen e.o.
Over Fleurian
Keuken: Fusion, Nederlands
Fleurian is een restaurant met een gevarieerde menukaart voor jong en oud. Van een malse Australische bavette tot aan gamba’s bereid op Oosterse wijze of pannenkoeken. Ook worden seizoensgebonden producten zoals asperges en mosselen geserveerd.
's Zomers kunnen gasten plaatsnemen op het terras en genieten van een hapje en een drankje. Een aanrader is de verse wafel met Huijbergse aardbeien!
Achter Fleurian staat Jordy van Dongen, die al vele jaren werkzaam is in het restaurant. Hij heeft alle facetten van het horecavak meegemaakt en weet daarom precies wat gasten kunnen verwachten.
Op 1 juli 2021 ging Jordy samen met twee vrienden het avontuur aan om zijn droom te verwezenlijken: een eigen restaurant. Na twee jaar hebben zijn compagnons besloten om een andere weg in te slaan, maar dit heeft Jordy niet ontmoedigd. Hij gaat graag verder met het uitbouwen van zijn droom.
Natuurlijk kan Jordy dit niet alleen. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vriendin Kirsten Huijsmans, die met veel liefde en plezier de gasten ontvangt en zorgt voor een fijne ervaring in het restaurant.
Samen met het team zorgen Jordy en Kirsten ervoor dat elke gast een prettige horeca-ervaring beleeft, van begin tot eind!