Book your table now with free cancellation.
Menu
Delicious 6 course Gault&Millau dinner
€80
€60
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner voucher code at the reservation form.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €60 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €80. See our terms for more information.
Reserve a table Reserve a tableWhat 66 people say about De Molenaar
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Ik kende het restaurant van bezoeken in 2014 en 2015, destijds met een andere eigenaar met Michelin ster,
Er is met de nieuwe eigenaar/kok weinig veranderd, zelfde kwaliteiten, eten, ambiance , service, kortom top. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Met enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en lief...
Read full reviewMet enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en liefde koesteren. Dit maal bij De Molenaar, in de oude korenmolen Hunsingo in Onderdendam. Prachtig gelegen aan het water in een sfeervol Gronings dorpje. Dickens in de lente zeg maar. Deze woensdagavond was het restaurant goed bezocht. Martin Kooijker, de aardige jonge kok van dit voormalig sterrenrestaurant heeft de zaak overgenomen en het menu naar eigen inzicht aangepast. Het is er zeker niet slechter van geworden. De ontvangst was aller vriendelijkst, de ober voorkomend, het eten zeer smakelijk en de voorgestelde wijnen smaakvol passend en verrassend. Wat een heerlijke culinaire avond. We waren als gewoonlijk de laatsten die vertrokken. Een deel van ons gezelschap bleef op zolder overnachten en genoot de ochtend na dit feestmaal nog van een heerlijk ontbijt. Respect en complimenten voor het team, maar vooral voor de jonge eigenaar die zonder kapsones de sterren van de hemel kookt en dan ook nog even de vloer dweilt. Fantastisch.
Vriendelijke, joviale maar zeer professionele personeel. Heerlijk eten, persoonlijke aandacht van de zeer jong, maar ook zeer capabele kok. Een super avond gehad.
Wat hebben we met ons gezin gisteravond genoten van alle heerlijkheden die ons zijn voorgeschoteld! De entourage ,de bediening,de verrassende combinaties uit de keuken waren super.De benadering was buitengewoon vriendelijk terwijl ook met alle wensen van ons als gasten werd rekening gehouden.
Op vrijdagavond gegeten. 6 gangenmenu met wijnarrangement. Verzorgde ontvangst en attente bediening maar met 8 bezette plaatsen die avond kan dat ook gemakkelijk. Keuze tussen fleswater en kraanwater wat wij altijd een plus vinden. Brood wordt regelmatig aangevuld.
Van de amuses was het soepje iets zout. Voorgerech...
Op vrijdagavond gegeten. 6 gangenmenu met wijnarrangement. Verzorgde ontvangst en attente bediening maar met 8 bezette plaatsen die avond kan dat ook gemakkelijk. Keuze tussen fleswater en kraanwater wat wij altijd een plus vinden. Brood wordt regelmatig aangevuld.
Van de amuses was het soepje iets zout. Voorgerecht met tarbot en draadjesvlees top, evenals het hoofdgerecht. Kaasplankje voor het dessert maakt het geheel wat zwaar. Dessert prima. Wijnarrangement goed. Prijs/kwaliteit uitstekend
Heel jonge chefkok (wij dachten eerst dat het een leerling was) met ambitie. Verdient een ruime en vaste en regelmatig terugkerende klantenkring.
In de Molen is ook een B&B, wij hebben echter geslapen in B&B de Zwaluw op 100 meter van het restaurant. Was helemaal goed.
Map All restaurants in Onderdendam
About De Molenaar
In the Groningen village of Onderdendam you are at the right place for a pleasant afternoon or gastronomic evening at restaurant De Molenaar. Where once the Hunsingo flour mill was located, nowadays this beautiful culinary restaurant is located.
Chef Martin Kooijker is at the head of the kitchen. The chef cooks with all seasons, and you experience that in his culinary creations. The pleasure that the passionate chef experiences cooking, you will certainly taste and see it reflected in the dishes. The tasteful menu with Dutch twist consists of fresh ingredients at all times. To make your evening complete, the wine expert Lolo Zuidema is ready to advise you on a carefully selected matching wine.